Total Penayangan

Followers

17 May 2009

Pangalaman Di Batam Bagian Ka 2

Duh kanggo saderek-saderek anu bade ka batam sing tiasa-tiasa milah-milah padamelan naon nu bade dilaksanakeun di batam. Teu aya anu aneh da di kota batam mah... Mung panas ngaheab sareng cuacana teu tangtu.



1 komentar

Kang Dedi NS.

Kumaha Kang carita teh gening teu puguh, ngan sauted, teu kaditu teu kadieu....

Post a Comment

home